fbpx

Liljestrand Fastigheter

 

 

 

 

 

 

 

Avfallshanteringen i Kvarnsjön är utformad efter vår egen miljöpolicy och kommunernas avfallsplaner.

Hushållssopor
Hushållssopor slängs väl paketerat i de anvisade nedsänkta kärlen i anslutning till våra fastigheter. Ni som bor på Tant Gröns Väg har även separata behållare för matavfall. Påsar finns att hämta i valfri mataffär.

Återvinningsstation
Övriga sopor, inklusive flyttemballage mm, får respektive hyresgäst själva ta med till närmaste återvinningsstation som ligger på Tant Gröns väg (Se karta HÄR).

”Stationen är endast till för hushåll. Företag och andra verksamheter som vill lämna flaskor, förpackningar och tidningar söder information på www.ftiab.se. Övrigt avfall (till exempel lågenergilampor, glödlampor, lysrör, kuvert, möbler, elektronik, vitvaror och farligt avfall) se kommunen hemsida eller www.sopor.nu. Ansvariga för denna station är FTI, dvs Förpacknings- och Tidningsinsamlingen. Hjälp närboende och besökare att hålla stationen och miljön häromkring ren och trevlig. Du/ni som är boende i området är ögonen på platsen. FTI tar tacksamt emot din anmälan, om återvinningsstationen behöver städas eller tömmas.

Uppge stationsnummer: 17388

Tel: 0200-88 03 11
Mån-fre 08.00-20.00 Lör- och långhelg 10.00-16.00
mail: kontakt@ftiab.se”

Följ denna länk för att hitta fler återvinningsstationer: http://ftiab.se/173.html

Grovsopor
Grovsopor lämnas på närmaste SRV i Skyttbrink. Ni kan beställa kort via deras hemsida

Håll våra allmänna utrymmen rena och snygga
Personliga saker som skor, cyklar, leksaker, barnvagnar eller grovsopor som möbler och annat skräp eller sopor får inte lämnas eller förvaras i våra trapphus, korridorer, förrådskorridorer eller andra allmänna utrymmen. Detta på grund av brandrisk och framkomlighet, men även allmän trivsel.