fbpx

Liljestrand Fastigheter

Nu är det möjligt att betala hyran med vår tjänst för e-faktura. Mer info nedan!

Så startar du e-faktura

Med e-faktura är det enkelt att betala hyresräkningen var du än befinner dig. Hyresräkningen skickas direkt till din Internetbank/mobilbank. Med e-faktura minskar du även risken att tappa bort en räkning och besparar miljön.

Vill du ha E-faktura direkt till din internetbank söker du upp alternativet E-faktura nästa gång du är inne i internetbanken. Där söker du på Uttrans Förvaltnings AB och väljer lägg till (vi har samlat alla våra fastighetsbolag under den sökningen)

Nu hamnar du på en anmälningssida som avser alla våra fastighetsbolag. Det är viktigt att du nu skriver in det bankgiro som din hyra ska betalas till. Bankgirot hittar du på din avi/hyresräkning.

Tänk på att om du hyr parkering så kan detta bolag ha ett annat bankgiro vilket framgår på din avi/hyresräkning. Då behöver du göra en e-faktura anmälan för respektive bankgiro.

Kontakt och frågor

Om du har hyresfrågor är du välkommen att kontakta oss på tel 08-586 486 00 knappval 2 eller via hyresgast@liljestrand.se. Telefontid mån-fre 9.00-10.30 samt 12.30-14.00.

För felanmälan och fastighetsservice: https://liljestrand.se/kvarnsjon/serviceanmalan/. Akuta ärenden ring 08-40 80 90 70.