fbpx

Lediga lägenheter i Kvarnsjön/Uttran (Tumba) just nu:

Här lägger vi löpande upp lediga hyresrätter, befintliga samt nyproducerade, i området Uttran/Kvarnsjön i Tumba. Vi administrerar inte en  bostadskö utan behandlar alla ansökningar i tur och ordning i samband med att vi har ett ledigt objekt. Vi har inte möjlighet att kontakta alla sökanden utan kommer att höra av oss till de som blir aktuella för en lägenhet.

OBS: Vi tar alltid en kreditupplysning på dig. Har du anmält intresse för en lägenhet godkänner du att vi tar en kreditupplysning. Det innebär inte att du kommer att bli erbjuden en lägenhet utan hjälper oss med handläggningen av tilldelningen av lägenheterna. Gamla intresseanmälningar sparas inte.  För att bli godkänd som hyresgäst är våra grundkrav att din årsinkomst ska motsvara minst tre gånger årshyran, inga betalningsanmärkningar eller skuldsaldo hos Kronofogden. Borgensman kan begäras vid till exempel tillfällig eller tidsbegränsad anställning. Vår Handläggningstid är cirka 2-4 veckor.

 

  • Läs mer om området Kvarnsjön/Uttran.
  • Här finner du information om våra lägenheter i Kvarnsjön, Uttran
  • Karta över området med lägenhetsadresser.
  • Bild över området.
  • Är du intresserad av fler än en lägenhet så kan du ange det som första, andra tredje i din intresseanmälan, se aktuella fält.
    Du kan även lägga till ytligare lägenheter i övrigt fältet.

Är du intresserad av att hyra en lägenhet är du välkommen att fylla i en intresseanmälan i vårt formulär.

Intresseanmälan befintliga lägenheter